3 gangen (1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 dessert)
4 gangen (2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 dessert)
Nobashi garnaal, romige bloemkool, parels van citroen, eieren van gerookte haring, tonatosaus
Of
“Fjords” kroket, asperges, velouté van groene asperges met basilicum
Of
Mechelse asperges op Vlaamse wijze
--------
Vang van de dag, stoofpot van erwtjes, venkel, octopus, veggie bouillon met tomaat (sup 6,00€)
Of
Langzaam gebakken eendenborst, Parmentier van de bil, venkel en erwtjes, bruine jus met citroentijm
Of
Gnocchi met venkel, erwtjes en asperges, vegetarische bouillon met basilicum olie
--------
Assortiment van kazen, brood met droge vruchten, marmelade van pruimen (sup 3,00€)
Of
Panacotta met vanille, rode vruchten, coulis van mirabellen, crumble
Of
Rode vruchten met Limoncello, espumas van tiramisu
3 gangen (1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, 1 dessert)
4 gangen (2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 dessert)
Nobashi garnaal, romige bloemkool, parels van citroen, eieren van gerookte haring, tonatosaus
Of
“Fjords” kroket, asperges, velouté van groene asperges met basilicum
Of
Mechelse asperges op Vlaamse wijze
--------
Vang van de dag, stoofpot van erwtjes, venkel, octopus, veggie bouillon met tomaat (sup 6,00€)
Of
Langzaam gebakken eendenborst, Parmentier van de bil, venkel en erwtjes, bruine jus met citroentijm
Of
Gnocchi met venkel, erwtjes en asperges, vegetarische bouillon met basilicum olie
--------
Assortiment van kazen, brood met droge vruchten, marmelade van pruimen (sup 3,00€)
Of
Panacotta met vanille, rode vruchten, coulis van mirabellen, crumble
Of
Rode vruchten met Limoncello, espumas van tiramisu